Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of temperature, pH and ionic strength on hydroxyapatite stabilised Pickering emulsions produced in batch and continuous mode
 
 
Titel: Effect of temperature, pH and ionic strength on hydroxyapatite stabilised Pickering emulsions produced in batch and continuous mode
Auteur: Ribeiro, Andreia
Manrique, Yaidelin A.
Barreiro, Maria Filomena
Lopes, José Carlos B.
Dias, Madalena M.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 422-436
Jaar: 2022-03-31
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland