Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Outstanding Freeze-Thaw Stability of Mayonnaise Stabilized Solely by a Heated Soy Protein Isolate
 
 
Titel: Outstanding Freeze-Thaw Stability of Mayonnaise Stabilized Solely by a Heated Soy Protein Isolate
Auteur: Huang, Zhi-Xuan
Lin, Wei-Feng
Zhang, Yin
Tang, Chuan-He
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 335-343
Jaar: 2022-03-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland