Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Impact of incorporations of various polysaccharides on rheological and microstructural characteristics of heat-induced quinoa protein isolate gels
 
 
Titel: Impact of incorporations of various polysaccharides on rheological and microstructural characteristics of heat-induced quinoa protein isolate gels
Auteur: Patole, Shubham
Cheng, Lirong
Yang, Zhi
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 3 pagina's 314-323
Jaar: 2022-02-22
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland