Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Process and Formulation Variables on the Structural and Physical Properties in Cream Cheese using GDL Acidulant
 
 
Titel: Effect of Process and Formulation Variables on the Structural and Physical Properties in Cream Cheese using GDL Acidulant
Auteur: Kim, Jiuk
Watkinson, Philip
Lad, Mita
Matia-Merino, Lara
Smith, Jeremy R.
Golding, Matt
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 2 pagina's 273-287
Jaar: 2022-02-14
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland