Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Differential Influence of Microwave and Conventional Thermal Treatments on Digestibility and Molecular Structure of Buckwheat Protein Isolates
 
 
Titel: Differential Influence of Microwave and Conventional Thermal Treatments on Digestibility and Molecular Structure of Buckwheat Protein Isolates
Auteur: Jin, Jian
Okagu, Ogadimma D.
Udenigwe, Chibuike C.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 2 pagina's 198-208
Jaar: 2022-01-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland