Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of Protein Denaturation and Textural Changes of Atlantic Salmon (Salmo salar) During Simulated Cooking
 
 
Titel: Investigation of Protein Denaturation and Textural Changes of Atlantic Salmon (Salmo salar) During Simulated Cooking
Auteur: Zhang, Zhiyun
Pham, Hung
Tan, Yunbing
Zhou, Hualu
McClements, David Julian
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 4 pagina's 512-519
Jaar: 2021-09-03
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland