Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Maltodextrin, Gum Arabic, Different Fibres and Starches on the Properties of Freeze-Dried Orange Puree Powder
 
 
Titel: Impact of Maltodextrin, Gum Arabic, Different Fibres and Starches on the Properties of Freeze-Dried Orange Puree Powder
Auteur: Silva-Espinoza, Marilú Andrea
Ayed, Charfedinne
Camacho, María del Mar
Foster, Timothy
Martínez-Navarrete, Nuria
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 2 pagina's 270-279
Jaar: 2021-03-11
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland