Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Oil Content and Composition on the Gelling Properties of Egg-SPI Proteins Stabilized Emulsion Gels
 
 
Titel: Effect of Oil Content and Composition on the Gelling Properties of Egg-SPI Proteins Stabilized Emulsion Gels
Auteur: Zhang, Mengqi
Yang, Yanjun
Acevedo, Nuria C.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 15 () nr. 4 pagina's 473-481
Jaar: 2020-07-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland