Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Tea Polyphenols Affect Oxidative Modification and Solution Stability of Myofibrillar Protein from Grass Carp (Ctenopharyngodon idellus)
 
 
Titel: Tea Polyphenols Affect Oxidative Modification and Solution Stability of Myofibrillar Protein from Grass Carp (Ctenopharyngodon idellus)
Auteur: Li, Xuepeng
Liu, Cikun
Wang, Jinxiang
Li, Wenxie
Lin, Boyan
Zhu, Wenhui
Xu, Yongxia
Yi, Shumin
Mi, Hongbo
Li, Jianrong
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 15 () nr. 4 pagina's 397-408
Jaar: 2020-05-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland