Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Structure Changes in Relation to Digestibility and IgE-Binding of Glycinin Induced by pH-Shifting Combined with Microbial Transglutaminase-Mediated Modification
 
 
Titel: Structure Changes in Relation to Digestibility and IgE-Binding of Glycinin Induced by pH-Shifting Combined with Microbial Transglutaminase-Mediated Modification
Auteur: Yang, Anshu
Bai, Jing
Xia, Jiaheng
Gong, Yuqing
Hui, Junyu
Wu, Zhihua
Li, Xin
Tong, Ping
Chen, Hongbing
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 14 (2019) nr. 3 pagina's 269-277
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland