Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Defined Shear Rates on Structural Changes and Functional Properties of Highly Concentrated Whey Protein Isolate-Citrus Pectin Blends at Elevated Temperatures
 
 
Titel: Influence of Defined Shear Rates on Structural Changes and Functional Properties of Highly Concentrated Whey Protein Isolate-Citrus Pectin Blends at Elevated Temperatures
Auteur: Koch, L.
Hummel, L.
Schuchmann, H. P.
Emin, M. A.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 12 (2017) nr. 3 pagina's 309-322
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland