Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Legume Protein Isolates for Stable Acidic Emulsions Prepared by Premix Membrane Emulsification
 
 
Titel: Legume Protein Isolates for Stable Acidic Emulsions Prepared by Premix Membrane Emulsification
Auteur: Ladjal Ettoumi, Yakoub
Berton-Carabin, Claire
Chibane, Mohamed
Schroën, Karin
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 12 (2017) nr. 1 pagina's 119-128
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland