Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The Role of Lecithin and Solvent Addition in Ethylcellulose-Stabilized Heat Resistant Chocolate
 
 
Titel: The Role of Lecithin and Solvent Addition in Ethylcellulose-Stabilized Heat Resistant Chocolate
Auteur: Stortz, Terri A.
Laredo, Thamara
Marangoni, Alejandro G.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 10 (2014) nr. 3 pagina's 253-263
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland