Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Xanthan Gum Additions on the Viscoelasticity, Structure and Storage Stability Characteristics of Prebiotic Custard Desserts
 
 
Titel: Effects of Xanthan Gum Additions on the Viscoelasticity, Structure and Storage Stability Characteristics of Prebiotic Custard Desserts
Auteur: Zapata NoreƱa, Caciano P.
Bayarri, Sara
Costell, Elvira
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 10 (2014) nr. 2 pagina's 116-128
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland