Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 183 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Flour, Gelatin and Salt on Water Status of Tomato Sauce
 
 
Titel: Effect of Flour, Gelatin and Salt on Water Status of Tomato Sauce
Auteur: Carini, Eleonora
Curti, Elena
Mora, Beatrice
Luzzini, Marco
Vittadini, Elena
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 10 (2014) nr. 2 pagina's 129-133
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 183 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland