Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Complementary food with low (8%) or high (12%) meat content as source of dietary iron: a double-blinded randomized controlled trial
 
 
Titel: Complementary food with low (8%) or high (12%) meat content as source of dietary iron: a double-blinded randomized controlled trial
Auteur: Dube, Katharina
Schwartz, Jana
Mueller, Manfred J.
Kalhoff, Hermann
Kersting, Mathilde
Verschenen in: European journal of nutrition
Paginering: Jaargang 49 (2009) nr. 1 pagina's 11-18
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: D. Steinkopff-Verlag, Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland