Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Studies on the formation of furosine and pyridosine during acid hydrolysis of different Amadori products of lysine
 
 
Titel: Studies on the formation of furosine and pyridosine during acid hydrolysis of different Amadori products of lysine
Auteur: Krause, René
Knoll, Kerstin
Henle, Thomas
Verschenen in: European food research and technology
Paginering: Jaargang 216 (2003) nr. 4 pagina's 277-283
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland