Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of volatile fraction of typical Irpinian wines fermented with a new starter yeast
 
 
Titel: Characterization of volatile fraction of typical Irpinian wines fermented with a new starter yeast
Auteur: Calabretti, A.
Cara, F. La
Sorrentino, A.
Di Stasio, M.
Santomauro, F.
Rastrelli, L.
Gabrielli, L.
Limone, F.
Volpe, M. G.
Verschenen in: World Journal of microbiology and biotechnology
Paginering: Jaargang 28 (2011) nr. 4 pagina's 1433-1442
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland