Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Rambutan fruit peel powder and dietary protein level influencing on fermentation characteristics, nutrient digestibility, ruminal microorganisms and gas production using in vitro fermentation techniques
 
 
Titel: Rambutan fruit peel powder and dietary protein level influencing on fermentation characteristics, nutrient digestibility, ruminal microorganisms and gas production using in vitro fermentation techniques
Auteur: Ampapon, Thiwakorn
Wanapat, Metha
Verschenen in: Tropical animal health and production
Paginering: Jaargang 51 (2019) nr. 6 pagina's 1489-1496
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland