Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Extruded Quinoa Flour Applied for the Development of Gluten-Free Breads: a Technological, Sensory and Microstructural Approach
 
 
Titel: Extruded Quinoa Flour Applied for the Development of Gluten-Free Breads: a Technological, Sensory and Microstructural Approach
Auteur: Burbano, Juan José
Di Pierro, Juan Pablo
Camacho, Catalina
Vidaurre-Ruiz, Julio
Repo-Carrasco-Valencia, Ritva
Iglesias, Florencia Agustina
Sánchez, Mariana
Ospina, Yeisson Andrés Moscoso
Igartúa, Daniela Edith
Correa, María Jimena
Cabezas, Dario Marcelino
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 80 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2025-01-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland