Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Incorporated Emulsifiers Into Noodles on V-amylose Formation, Digestibility, and Structural Characteristics
 
 
Titel: Effects of Incorporated Emulsifiers Into Noodles on V-amylose Formation, Digestibility, and Structural Characteristics
Auteur: Low, Qi Yi
Liao, Hung-Ju
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 3 pagina's 604-612
Jaar: 2023-08-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland