Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Oat β-Glucan on the Structure and Properties of Soybean Protein Isolate During Maillard Reaction
 
 
Titel: Effect of Oat β-Glucan on the Structure and Properties of Soybean Protein Isolate During Maillard Reaction
Auteur: Chu, Zhaonan
Zhang, Qiyun
Li, Xiaohui
Xue, Bin
Sun, Tao
Xie, Jing
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 3 pagina's 552-556
Jaar: 2023-08-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland