Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Coconut Flour (Cocos nucifera L.) as a Partial Replacement in Wheat Flour (Triticum aestivum)-Based Tortillas and Its Effect on Dough Rheology and Tortilla Quality
 
 
Titel: Coconut Flour (Cocos nucifera L.) as a Partial Replacement in Wheat Flour (Triticum aestivum)-Based Tortillas and Its Effect on Dough Rheology and Tortilla Quality
Auteur: Islas-Rubio, Alma R.
Laborin-Escalante, Francisco
Vásquez-Lara, Francisco
Montoya-Ballesteros, Luz C
Ramos-Clamont Montfort, Gabriela
Calderón de la Barca, Ana M.
Heredia-Sandoval, Nina G.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 2 pagina's 314-319
Jaar: 2023-03-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland