Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Chemical Characterization of White Lupin (Lupinus albus) Flour Treated by Extrusion Cooking and Aqueous Debittering Processes
 
 
Titel: Chemical Characterization of White Lupin (Lupinus albus) Flour Treated by Extrusion Cooking and Aqueous Debittering Processes
Auteur: Chamone, Meiry Ellen Ramos
Ascheri, José Luis Ramírez
Vargas-Solórzano, Jhony Willian
Stephan, Marília Penteado
Carvalho, Carlos Wanderlei Piler
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 78 () nr. 2 pagina's 292-298
Jaar: 2023-02-24
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland