Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  The Use of Sprouts to Improve the Nutritional Value of Food Products: A Brief Review
 
 
Titel: The Use of Sprouts to Improve the Nutritional Value of Food Products: A Brief Review
Auteur: Miyahira, Roberta Fontanive
Lopes, Jean de Oliveira
Antunes, Adriane Elisabete Costa
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 76 () nr. 2 pagina's 143-152
Jaar: 2021-03-15
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland