Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Defatted Rice Bran as a Potential Raw Material to Improve the Nutritional and Functional Quality of Cakes
 
 
Titel: Defatted Rice Bran as a Potential Raw Material to Improve the Nutritional and Functional Quality of Cakes
Auteur: da Rocha Lemos Mendes, Gabriela
Souto Rodrigues, Priscila
de las Mercedes Salas-Mellado, Myriam
Fernandes de Medeiros Burkert, Janaina
Badiale-Furlong, Eliana
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 76 () nr. 1 pagina's 46-52
Jaar: 2021-01-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland