Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Extrusion Processing Conditions on the Phenolic Compound Content and Antioxidant Capacity of Sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) Bran
 
 
Titel: Effect of Extrusion Processing Conditions on the Phenolic Compound Content and Antioxidant Capacity of Sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) Bran
Auteur: Ortiz-Cruz, Raquel Alejandra
Ramírez-Wong, Benjamín
Ledesma-Osuna, Ana Irene
Torres-Chávez, Patricia Isabel
Sánchez-Machado, Dalia Isabel
Montaño-Leyva, Beatriz
López-Cervantes, Jaime
Gutiérrez-Dorado, Roberto
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 75 () nr. 2 pagina's 252-257
Jaar: 2020-03-25
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland