Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Different Methods of Thermal Treatment on Starch and Bioactive Compounds of Potato
 
 
Titel: Effect of Different Methods of Thermal Treatment on Starch and Bioactive Compounds of Potato
Auteur: Narwojsz, Agnieszka
Borowska, Eulalia Julitta
Polak-Śliwińska, Magdalena
Danowska-Oziewicz, Marzena
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 75 () nr. 2 pagina's 298-304
Jaar: 2020-03-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland