Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Digestibility and Acceptability of Wheat Flour Cookies Partially Substituted with High Amylose Maize Starch
 
 
Titel: Digestibility and Acceptability of Wheat Flour Cookies Partially Substituted with High Amylose Maize Starch
Auteur: Ortíz-Fernández, M. Paulina
Castillo-Ruiz, Octelina
Velazquez, Gonzalo
Aleman-Castillo, Sanjuana E.
Salazar, Régulo Ruiz
Osorio-Díaz, Perla
Mendez-Montealvo, Guadalupe
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 74 (2019) nr. 3 pagina's 446-447
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland