Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Replacing Cocoa Powder by Carob Powder in the Muffins on Sensory and Physicochemical Properties
 
 
Titel: Effect of Replacing Cocoa Powder by Carob Powder in the Muffins on Sensory and Physicochemical Properties
Auteur: Pawłowska, Katarzyna
Kuligowski, Maciej
Jasińska-Kuligowska, Iwona
Kidoń, Marcin
Siger, Aleksander
Rudzińska, Magdalena
Nowak, Jacek
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 73 (2018) nr. 3 pagina's 196-202
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland