Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of Extrusion Process of Directly Expanded Snacks Based on Potato Starch in a Single Step for the Formation of Type IV Resistant Starch
 
 
Titel: Optimization of Extrusion Process of Directly Expanded Snacks Based on Potato Starch in a Single Step for the Formation of Type IV Resistant Starch
Auteur: Calvo-López, Amira Daniela
Martínez-Bustos, Fernando
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 72 (2017) nr. 3 pagina's 243-249
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland