Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Use of Different Spices as Potential Natural Antioxidant Additives on Cooked Beans (Phaseolus vulgaris). Increase of DPPH Radical Scavenging Activity and Total Phenolic Content
 
 
Titel: Use of Different Spices as Potential Natural Antioxidant Additives on Cooked Beans (Phaseolus vulgaris). Increase of DPPH Radical Scavenging Activity and Total Phenolic Content
Auteur: Pereira, Marina Pelincer
Tavano, Olga Luisa
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 69 (2014) nr. 4 pagina's 337-343
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland