Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Phytochemicals and Antioxidant Capacity of Tortillas Obtained after Lime-Cooking Extrusion Process of Whole Pigmented Mexican Maize
 
 
Titel: Phytochemicals and Antioxidant Capacity of Tortillas Obtained after Lime-Cooking Extrusion Process of Whole Pigmented Mexican Maize
Auteur: Aguayo-Rojas, Jesús
Mora-Rochín, Saraid
Cuevas-Rodríguez, Edith O.
Serna-Saldivar, Sergio O.
Gutierrez-Uribe, Janet A.
Reyes-Moreno, Cuauhtémoc
Milán-Carrillo, Jorge
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 67 (2012) nr. 2 pagina's 178-185
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland