Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Studies on the baking properties of wheat: Pigeonpea flour blends
 
 
Titel: Studies on the baking properties of wheat: Pigeonpea flour blends
Auteur: Harinder, K.
Kaur, B.
Sharma, S.
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 54 (1999) nr. 3 pagina's 217-226
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland