Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Studies on the baking properties of wheat:Pigeonpea flour blends
 
 
Titel: Studies on the baking properties of wheat:Pigeonpea flour blends
Auteur: K. Harinder
B. Kaur
S. Sharma
Verschenen in: Plant foods for human nutrition
Paginering: Jaargang 54 (1999) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, The Netherlands
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland