Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Dietary fish oil replacement with palm or poultry oil increases fillet oxidative stability and decreases liver glutathione peroxidase activity in barramundi (Lates calcarifer)
 
 
Titel: Dietary fish oil replacement with palm or poultry oil increases fillet oxidative stability and decreases liver glutathione peroxidase activity in barramundi (Lates calcarifer)
Auteur: Wan Ahmad, Wan A. R.
Stone, David A. J.
Schuller, Kathryn A.
Verschenen in: Fish physiology and biochemistry
Paginering: Jaargang 39 (2013) nr. 6 pagina's 1631-1640
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland