Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultrasound-assisted pasteurization, sweetener types, and cashew leaf extract on the quality and microbial properties of tamarind fruit drinks
 
 
Titel: Effect of ultrasound-assisted pasteurization, sweetener types, and cashew leaf extract on the quality and microbial properties of tamarind fruit drinks
Auteur: Sanusi, Mayowa Saheed
Bello, Abdulkareem Bamidele
Yusuf, Sheu Ahmed
Sanusi, Hamidu Oladimeji
Abdulazeez, Abdulwasiu Lekan
Olaniran, Toheeb Babatunde
Sunmonu, Musliu Olushola
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland