Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Effect of repeated heating on palm oil and its fractions, oil stability and the cold storage quality of deep-fried '‘akara’'
 
 
Titel: Effect of repeated heating on palm oil and its fractions, oil stability and the cold storage quality of deep-fried '‘akara’'
Auteur: Akinoso, Rahman
Lawal, Adetunji Ismael
Ayegbusi, Florence D.
Obadeyi, Faruq Olajuwon
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland