Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of two seaweed-derived salts with edible salts: Anti-oxidant potential, mineral profile, and sensory response
 
 
Titel: Comparative analysis of two seaweed-derived salts with edible salts: Anti-oxidant potential, mineral profile, and sensory response
Auteur: Rakhasiya, Bhagirath
Somya, Adusumilli
Yadav, Digvijay Singh
Bhagiya, Bhavik Kantilal
Alichen, Aswin
Rajai, Jasmine V.
Yannam, Sudheer Kumar
Mantri, Vaibhav A.
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland