Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 147 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Red beet kimchi reduces off-flavor of geosmin and provides unique changes of lactic acid bacteria and fungal microflora during fermentation
 
 
Titel: Red beet kimchi reduces off-flavor of geosmin and provides unique changes of lactic acid bacteria and fungal microflora during fermentation
Auteur: Takahashi, Azusa
Yamaguchi, Akihiro
Ohkura, Chikako
Shibusawa, Rika
Toda, Narumi
Chiji, Hideyuki
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 147 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland