Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 174 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical characterization of flours and biocompounds obtained by microwave and ultrasound assisted extraction from melon and watermelon rind flours
 
 
Titel: Physicochemical characterization of flours and biocompounds obtained by microwave and ultrasound assisted extraction from melon and watermelon rind flours
Auteur: Pérez-Juárez, Claudia Mariana
García-Ortíz, Jesús David
González-Martínez, Dulce Wendy
Flores-Gallegos, Adriana Carolina
Cruz-Requena, Marisol
Sáenz-Galindo, Aidé
Ascacio-Valdes, Juan Alberto
Rodríguez-Herrera, Raúl
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 174 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland