Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Cultural acceptability of probiotic fermented fruit juice and millet porridge in Tanzania and Kenya
 
 
Titel: Cultural acceptability of probiotic fermented fruit juice and millet porridge in Tanzania and Kenya
Auteur: Le, Toby
Yu, Katherine
Shetty, Megha
Ahmed, Iman
Fang, Yaoshen
Karmali, Nareesa
Liu, Wenjing
Okoth, Judith
Kanyamala, Maimuna
Onyango, Arnold N.
Hekmat, Sharareh
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland