Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 148 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Synthesis and characterization of β-carotene nano-formulation and its application in physiochemical properties of ice cream” [Food and Humanity 1 (2023) 1379–1387]
 
 
Titel: Corrigendum to “Synthesis and characterization of β-carotene nano-formulation and its application in physiochemical properties of ice cream” [Food and Humanity 1 (2023) 1379–1387]
Auteur: Hari, Neethu
Lekshmi Vinod, B.
Solomon, Vinie
Dev, Athira S.
Gangaprasad, A.
Nair, Ananthakrishnan Jayakumaran
Verschenen in: Food and humanity
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 148 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland