Details van artikel 106 van 148 gevonden artikelen
Nutritional qualities of cookies made from wheat/cashew nut composite flour
Titel:
Nutritional qualities of cookies made from wheat/cashew nut composite flour
Auteur:
Owheruo, Joseph Oghenewogaga Edo, Great Iruoghene Makia, Raghda S. Gaaz, Tayser Sumer Okolie, Michael Chukwuma Nwaogu, Morgan Ugochukwu Faturoti, Adeyanmola Oluwaseyi Akpoghelie, Patrick Othuke Yousif, Emad Isoje, Endurance Fegor Igbuku, Ufuoma Augustina Essaghah, Arthur Efeoghene Athan Umar, Huzaifa
Verschenen in:
Food and humanity
Paginering:
Jaargang 3 () nr. C pagina's p.
Jaar:
2024
Inhoud:
Uitgever:
Elsevier B.V.
Bronbestand:
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
Details van artikel 106 van 148 gevonden artikelen