Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Heat Treatment on the Nutritive Value of Milk Proteins I. Evaporated and Powdered Milks
 
 
Titel: The Effect of Heat Treatment on the Nutritive Value of Milk Proteins I. Evaporated and Powdered Milks
Auteur: Cook, Bessie B.
Morgan, Agnes Fay
Weast, Elsie O.
Parker, Janice
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 44 () nr. 1 pagina's 51-61
Jaar: 1951
Inhoud:
Uitgever: American Institute of Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland