Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The Effect of Heat and Solvents on the Nutritive Value of Soybean Protein
 
 
Titel: The Effect of Heat and Solvents on the Nutritive Value of Soybean Protein
Auteur: Johnson, L. Margaret
Parsons, Helen T.
Steenbock, Harry
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 18 () nr. 4 pagina's 423-434
Jaar: 1939
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland