Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Bioavailable Lysine Assessed Using the Indicator Amino Acid Oxidation Method in Healthy Young Males is High when Sorghum is Cooked by a Moist Cooking Method
 
 
Titel: Bioavailable Lysine Assessed Using the Indicator Amino Acid Oxidation Method in Healthy Young Males is High when Sorghum is Cooked by a Moist Cooking Method
Auteur: Paoletti, Alyssa
Fakiha, Abrar
Tul-Noor, Zujaja
Pencharz, Paul B
Levesque, Crystal L
Ball, Ronald O
Kong, Dehan
Elango, Rajavel
Courtney-Martin, Glenda
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 152 () nr. 3 pagina's 770-778
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland