Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Effects of optimizing fermentation time and stabilizers using response surface methodology on physicochemical properties of camel milk yoghurt
 
 
Titel: Effects of optimizing fermentation time and stabilizers using response surface methodology on physicochemical properties of camel milk yoghurt
Auteur: Marete, Philip K.
Mariga, Alfred M.
Huka, Guyo
Musalia, Levi
Marete, Eunice
Mathara, Julius M.
Arimi, Joshua M.
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland