Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different drying techniques on the physicochemical and nutritional properties of Moringa oleifera leaves powder and their application in bakery product
 
 
Titel: Effect of different drying techniques on the physicochemical and nutritional properties of Moringa oleifera leaves powder and their application in bakery product
Auteur: Khaled, B.M.
Das, Ashish Kumar
Alam, S. M. Shamiul
Saqib, Nazmus
Rana, Md. Suman
Sweet, Sumia Rahman
Naznin, Tamanna
Hossain, Md. Pallob
Sardar, Shanto
Hossain, Zakaria
Marzan, Suzana
Yesmin, Afrina
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland