Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Continuous saltiness enhancement in NaCl solutions and its potential impact on food products via anodal transcutaneous electrical stimulation
 
 
Titel: Continuous saltiness enhancement in NaCl solutions and its potential impact on food products via anodal transcutaneous electrical stimulation
Auteur: Matsumoto, Ryo
Funamizu, Takumi
Kanno, Kyoko
Fujimoto, Norihiro
Hayashi, Kazuhiro
Ijichi, Chiori
Rekimoto, Junichi
Nakamura, Hiromi
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland